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http://hdl.handle.net/10561/1116
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タイトル: | 緑茶三番茶葉とウンシュウミカン未熟果を混合揉捻した発酵茶の開発と機能性に関する研究 |
タイトル(別表記): | Studies on the development and function of fermented tea product obtained by the tea-rolling processing of third crop green tea (Camellia sinensis) leaves and unripe Satsuma mandarin (Citrus unshiu) fruits |
著者名: | 中山, 久之 |
著者名(別表記): | NAKAYAMA, Hisayuki |
発行日: | 2015年3月16日 |
キーワード: | 緑茶三番茶葉 ウンシュウミカン未熟果 混合揉捻 |
URI: | http://hdl.handle.net/10561/1116 |
権利: | ETD |
学位授与番号: | 27301A5 |
学位授与年月日: | 2015-03-16 |
学位名: | 博士(栄養学) |
学位授与機関: | 長崎県立大学 |
出現コレクション: | 博士論文
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