DSpace DSpace 日本語
 

長崎県立大学学術リポジトリ >

Browsing by Author MATSUZAWA, Tetsuhiro

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2-Mar-20202型糖尿病モデル動物における黒大豆乳酸発酵物の抗糖化作用古場, 一哲; 松澤, 哲宏; 湯浅, 正洋; 河村, 俊哉; KOBA, Kazunori; MATSUZAWA, Tetsuhiro; YUASA, Masahiro; KAWAMURA, Toshiya
31-Mar-20182型糖尿病モデル動物における黒大豆乳酸発酵物の糖代謝および脂質代謝調節機能古場, 一哲; 松澤, 哲宏; 湯浅, 正洋; 河村, 俊哉; 永田, 保夫; KOBA, Kazunori; MATSUZAWA, Tetsuhiro; YUASA, Masahiro; KAWAMURA, Toshiya; NAGATA, Yasuo
31-Mar-2022アオモジ葉の機能性に関する研究古場, 一哲; 松澤, 哲宏; 岡本, 恭子; KOBA, Kazunori; MATSUZAWA, Tetsuhiro; OKAMOTO, Kyoko
31-Mar-2023アオモジ葉の機能性に関する研究〜特に抗糖化性および抗炎症性について古場, 一哲; 松澤, 哲宏; 岡本, 恭子; 川邊田, 晃司; KOBA, Kazunori; MATSUZAWA, Tetsuhiro; OKAMOTO, Kyoko; KAWABETA, Koji
31-Mar-2020五島つばき麹菌の創出と安全性に関する研究松澤, 哲宏; 横山, 智栄; 井内, 智美; MATSUZAWA, Tetsuhiro; YOKOYAMA, Chie; INAI, Tomomi
31-Mar-2019長崎県活性化を目指した南島原産新タマネギの栄養機能性と呈味特性の解明湯浅, 正洋; 松澤, 哲宏; 石見, 百江; 古場, 一哲; YUASA, Masahiro; MATSUZAWA, Tetsuhiro; IWAMI, Momoe; KOBA, Kazunori
31-Mar-2022長崎県産清酒用微生物の創出と安全性について松澤, 哲宏; 横山, 智栄; 井内, 智美; MATSUZAWA, Tetsuhiro; YOKOYAMA, Chie; INAI, Tomomi
31-Mar-2019長崎県産乳酸菌の簡易同定法および機能性に関する研究松澤, 哲宏; MATSUZAWA, Tetsuhiro
31-Mar-2019本態性高血圧モデル動物における黒大豆乳酸発酵物の血圧上昇抑制機能とその機序の解明古場, 一哲; 松澤, 哲宏; 湯浅, 正洋; 河村, 俊哉; 永田, 保夫; KOBA, Kazunori; MATSUZAWA, Tetsuhiro; YUASA, Masahiro; KAWAMURA, Toshiya; NAGATA, Yasuo
Showing results 1 to 9 of 9

 

Nagasaki Prefectural University attached library